eprintid: 4232 rev_number: 14 eprint_status: archive userid: 341 dir: disk0/00/00/42/32 datestamp: 2010-06-21 08:48:54 lastmod: 2015-08-14 21:34:15 status_changed: 2010-06-21 08:48:54 type: article metadata_visibility: show item_issues_count: 0 title: Ознакова зона англійських назв страв language: ukraine abstract: Стаття відбиває результати ономасіологічного аналізу кулінаронімів в англійській мові. Ознакова зона кулінаронімів є представленою простими ознаками, що найчастіше виражаються іменниками та прикметниками. Ономасіологічна структура кулінароніма включає різні лексичні класи ознак (посуд, спосіб приготування, колір, фізичні властивості, локатив, темпоратив та ін.). Найбільш частотними виступають локативні, темпоральні ознаки та ознаки, що вказують на спосіб приготування та продукт, з якого готується страва. creators_name: Курушкіна, Т. М. ispublished: pub subjects: PE full_text_status: public date: 2010 date_type: published publication: ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка number: 51 pagerange: 198-200 refereed: TRUE citation: Курушкіна, Т. М. (2010) Ознакова зона англійських назв страв. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (51). с. 198-200. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/4232/1/vip51_46.pdf