eprintid: 43616 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 65 dir: disk0/00/04/36/16 datestamp: 2025-05-07 21:59:56 lastmod: 2025-05-07 22:07:31 status_changed: 2025-05-07 21:59:56 type: conference_item metadata_visibility: show title: Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів language: ukraine creators_name: Шевчук, Д. М. creators_name: Авдєєв, С. В. creators_name: Авдєєва, О. Ю. creators_name: Анічкіна, О. В. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_che full_text_status: public pres_type: paper date: 2025 date_type: published pagerange: 54-55 event_title: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation» event_location: Бухарест, Румунія event_dates: 7-9 травня 2025 р. event_type: conference refereed: TRUE citation: Шевчук, Д. М., Авдєєв, С. В., Авдєєва, О. Ю., Анічкіна, О. В. (2025) Особливості будови та біологічна цінність харчових ліпідів. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Science, Economy and Digital Innovation», 7-9 травня 2025 р., Бухарест, Румунія. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/43616/1/1.pdf