eprintid: 43837 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 65 dir: disk0/00/04/38/37 datestamp: 2025-05-23 06:31:10 lastmod: 2025-05-23 06:40:20 status_changed: 2025-05-23 06:31:10 type: conference_item metadata_visibility: show title: Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини language: ukraine creators_name: Давидюк, О. В. ispublished: pub subjects: L1 divisions: sch_edi full_text_status: public pres_type: paper date: 2025 date_type: published pagerange: 501-503 event_title: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації» event_location: Вінниця event_dates: 23.05.2025 event_type: conference refereed: TRUE citation: Давидюк, О. В. (2025) Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини. In: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», 23.05.2025, Вінниця. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/43837/1/1.pdf