eprintid: 43944 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 65 dir: disk0/00/04/39/44 datestamp: 2025-05-28 22:17:15 lastmod: 2025-05-28 22:24:44 status_changed: 2025-05-28 22:17:15 type: conference_item metadata_visibility: show title: Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня language: ukraine creators_name: Анічкіна, О. В. creators_name: Протасевич, Я. М. creators_id: eva_kvitka@meta.ua ispublished: pub subjects: QD divisions: sch_che full_text_status: public pres_type: paper date: 2025 date_type: published pagerange: 80-82 event_title: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics» event_location: Люксембург event_dates: 28-30 травня 2025 р. event_type: conference refereed: TRUE citation: Анічкіна, О. В., Протасевич, Я. М. (2025) Вивчення фізико-хімічних процесів, які відбуваються під час приготування їжі: молекулярна кухня. In: 3 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics», 28-30 травня 2025 р., Люксембург. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/43944/1/1.pdf