relation: http://eprints.zu.edu.ua/44261/ title: Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP creator: Іваненко В. О. creator: Царюк М. В. subject: H Соціальні науки (Загальне) date: 2025 type: Доповідь на конференції або симпозіумі type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/44261/1/1.pdf identifier: Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава. language: ukraine