eprintid: 44261 rev_number: 16 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/04/42/61 datestamp: 2025-06-23 09:34:19 lastmod: 2025-06-23 09:42:25 status_changed: 2025-06-23 09:34:19 type: conference_item metadata_visibility: show title: Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP language: ukraine creators_name: Іваненко, В. О. creators_name: Царюк, М. В. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public pres_type: paper date: 2025 date_type: published pagerange: 364-366 event_title: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством» event_location: Полтава event_dates: 25 березня 2025 р. event_type: conference refereed: TRUE citation: Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/44261/1/1.pdf