eprintid: 44280 rev_number: 24 eprint_status: archive userid: 1653 dir: disk0/00/04/42/80 datestamp: 2025-06-24 08:41:22 lastmod: 2025-06-24 09:04:16 status_changed: 2025-06-24 08:41:22 type: conference_item metadata_visibility: show title: Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу language: ukraine creators_name: Іваненко, В. О. creators_name: Царюк, М. В. ispublished: pub subjects: H1 divisions: sch_ecm full_text_status: public pres_type: paper date: 2025 date_type: published pagerange: 165-166 event_title: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура» event_location: Дніпро event_dates: 9-10 квітня 2025 р. event_type: other refereed: TRUE citation: Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу. In: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура», 9-10 квітня 2025 р., Дніпро. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/44280/1/1.pdf