eprintid: 8325 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/83/25 datestamp: 2012-11-20 13:59:24 lastmod: 2015-08-15 02:20:43 status_changed: 2012-11-20 13:59:24 type: article metadata_visibility: show title: ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ language: ukraine abstract: Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління. keywords: харчова промисловість, організаційна культура, система управління, інвестиції, інноваційна діяльність, соціальна відповідальність creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2011 date_type: published publication: Економіка Криму number: 2 pagerange: 56-63 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2011) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. Економіка Криму (2). с. 56-63. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8325/1/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0%20%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%83%202011.pdf