eprintid: 8326 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/83/26 datestamp: 2012-11-20 14:08:31 lastmod: 2015-08-15 02:20:47 status_changed: 2012-11-20 14:08:31 type: article metadata_visibility: show title: Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості language: ukraine abstract: Розглянуто результати застосування методу багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Первинні фактори розраховані на основі результатів анкетування керівників підприємств харчової промисловості Житомирської області. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах. keywords: організаційна культура, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2011 date_type: published publication: Економіка харчової промисловості number: 3 pagerange: 48-52 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2011) Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості. Економіка харчової промисловості (3). с. 48-52. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8326/1/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0%20%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%202011.pdf