eprintid: 8327 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/83/27 datestamp: 2012-11-20 14:13:45 lastmod: 2015-08-15 02:20:52 status_changed: 2012-11-20 14:13:45 type: article metadata_visibility: show title: ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ language: ukraine abstract: Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах. keywords: організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2012 date_type: published publication: Економіка. Управління. Інновації. number: 1 (7) refereed: TRUE referencetext: Режим доступу до журн. : http://www/nbuv.gov.ua/e-journals/eui/20121/11hovtok.pdf. citation: Харчишина, О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (7)). document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8327/1/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0.%20%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F.%20%D0%86%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%97%202012-1.pdf