eprintid: 8366 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/83/66 datestamp: 2012-11-21 12:03:29 lastmod: 2015-08-15 02:23:13 status_changed: 2012-11-21 12:03:29 type: article metadata_visibility: show title: Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку language: ukraine abstract: Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості. keywords: харчова промисловість, організаційна культура creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2010 date_type: published publication: Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць number: 2 (19) pagerange: 249-255 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2010) Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку. Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць (2 (19)). с. 249-255. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8366/1/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9%20%D0%B2%D1%96%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%91%D0%94%D0%A4%D0%90%202010.pdf