eprintid: 8368 rev_number: 12 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/83/68 datestamp: 2012-11-21 12:02:50 lastmod: 2015-08-15 02:23:24 status_changed: 2012-11-21 12:02:50 type: article metadata_visibility: show title: ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ language: ukraine abstract: Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів. Узагальнено особливості методики ОСАІ. Подано результати досліджень організаційної культури за методикою ОСАІ та за власною методикою. keywords: організаційна культура, діагностика, харчова промисловість creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2011 date_type: published publication: Наукові праці Національного університету харчових технологій number: 41 pagerange: 134-139 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2011) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Наукові праці Національного університету харчових технологій (41). с. 134-139. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8368/1/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%96%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%20%D0%9D%D0%A3%D0%A5%D0%A2%202011.pdf