eprintid: 8425 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/84/25 datestamp: 2012-11-23 10:19:20 lastmod: 2015-08-15 02:27:40 status_changed: 2012-11-23 10:19:20 type: article metadata_visibility: show title: ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ language: ukraine abstract: Систематизовано існуючі методологічні підходи до оцінки організаційної культури підприємств, подано їх критичний аналіз. Порівняння методик здійснено шляхом співставлення їх можливостей, переваг і недоліків, а також оцінки перспектив їх застосування в умовах підприємств харчової промисловості України. Зроблено висновок про основні критерії, яким повинна відповідати дієва методика діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості. keywords: організаційна культура, методика діагностики організаційної культури, харчова промисловість creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2011 date_type: published publication: Економіка. Управління. Інновації. number: 1 (5) refereed: TRUE referencetext: Режим доступу до журн. : http://www/nbuv.gov.ua/e-journals/eui/2011_1/11hovtok.pdf. citation: Харчишина, О. В. (2011) ПОРІВНЯННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (5)). document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8425/1/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0.%20%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F.%20%D0%86%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97%202011.pdf