relation: http://eprints.zu.edu.ua/8426/ title: ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ creator: Харчишина, О. В. subject: HD28 Управління. Індустріальне управління description: Подано результати дослідження економічної ефективності роботи підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості. date: 2009 type: Стаття type: PeerReviewed format: text language: uk identifier: http://eprints.zu.edu.ua/8426/1/%D0%86%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0%20%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0%202009.pdf identifier: Харчишина, О. В. (2009) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Інноваційна економіка (ТІАПВ) (2 (12)). с. 119-123. language: ukraine