eprintid: 8426 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/84/26 datestamp: 2012-11-23 10:14:31 lastmod: 2015-08-15 02:27:49 status_changed: 2012-11-23 10:14:31 type: article metadata_visibility: show title: ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ language: ukraine abstract: Подано результати дослідження економічної ефективності роботи підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості. creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2009 date_type: published publication: Інноваційна економіка (ТІАПВ) number: 2 (12) pagerange: 119-123 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2009) ЕКОНОМІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-КУЛЬТУРНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. Інноваційна економіка (ТІАПВ) (2 (12)). с. 119-123. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8426/1/%D0%86%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0%20%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D0%BA%D0%B0%202009.pdf