eprintid: 8428 rev_number: 11 eprint_status: archive userid: 2199 dir: disk0/00/00/84/28 datestamp: 2012-11-23 10:16:18 lastmod: 2015-08-15 02:27:56 status_changed: 2012-11-23 10:16:18 type: article metadata_visibility: show title: ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА language: ukraine abstract: У статті узагальнено основні положення концепції організаційної культури підприємств. Обґрунтовано значення організаційної культури в системі управління та механізм її впливу на рівень конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто складові та структура організаційної культури, основні аспекти формування організаційної культури на підприємстві keywords: організаційна культура, конкурентоспроможність, стратегічне управління creators_name: Харчишина, О. В. creators_id: consultcentre@gmail.com ispublished: pub subjects: HD28 divisions: sch_ecm full_text_status: public date: 2009 date_type: published publication: Наукові праці Національного університету харчових технологій number: 29 pagerange: 139-141 refereed: TRUE citation: Харчишина, О. В. (2009) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. Наукові праці Національного університету харчових технологій (29). с. 139-141. document_url: http://eprints.zu.edu.ua/8428/1/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%96%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%20%D0%9D%D0%A3%D0%A5%D0%A2%202009.pdf