%0 Journal Article %@ 2076-6173 %A Вітер, С. А. %D 2013 %F zu2:9570 %I Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, Житомир. %J Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка %N 67 %P 118-122 %T ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ %U http://eprints.zu.edu.ua/9570/ %X У статті розглянуто основні характеристики компетентнісного, особистісно-діяльнісного, маркетингового підходів в освіті, висвітлено переваги їх впровадження у процес фахової підготовки молодших спеціалістів порівняно з традиційним підходом. Вказано на необхідність застосування інтеграції даних підходів у підготовці фахівців, що забезпечує оптимальне сполучення форм, методів і прийомів у педагогічному процесі. Обґрунтовано значення сучасних підходів у формуванні економічної компетентності молодших спеціалістів. Запропоновано авторське визначення поняття "економічна компетентність".