Електронна бібліотека Житомирського державного університету: Ніяких умов. Результати впорядковані-Дата внесення. 2024-03-29T05:23:27ZEPrintshttp://eprints.zu.edu.ua/images/logo2.gifhttp://eprints.zu.edu.ua/2023-11-03T12:01:11Z2023-11-03T12:01:11Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38236Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/382362023-11-03T12:01:11ZКібербезпека в економіці: захист від кіберзагроз у диджиталізованому світіГ .Г. МихальченкоЮ. М. СніткоВ. О. Іваненко2023-07-07T13:17:24Z2023-07-07T13:17:24Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37674Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/376742023-07-07T13:17:24ZПодаткова політика суб’єктів малого бізнесу під час воєнного стануВ. О. ІваненкоС. ЛайчукГ. Хоменко2023-02-14T10:53:52Z2023-02-14T10:53:52Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36120Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/361202023-02-14T10:53:52ZMenu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ ProfitabilityВ. О. ІваненкоК. М. КащукТ. В. БоцянІ. О. Клімова2023-01-31T10:24:22Z2023-01-31T10:24:22Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35969Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/359692023-01-31T10:24:22ZАВС-аналіз як дієвий аналітичний інструмент в системах маркетингу та менеджменту закладів ресторанного господарстваВ. О. ІваненкоТ. В. БоцянІ. О. Клімова2023-01-31T10:23:05Z2024-01-24T14:28:01Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/359672023-01-31T10:23:05ZМетодичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Т. В. БоцянС. І. ПавловаВ. А. ФостоловичВ. О. Іваненко2022-12-28T13:52:33Z2022-12-28T13:52:33Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35720Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/357202022-12-28T13:52:33Z«Перехідні» ліжко-дні як об’єкт бухгалтерського обліку діяльності санаторно-курортних закладівВ. О. Іваненко2022-11-17T10:43:37Z2022-11-17T10:43:37Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/347212022-11-17T10:43:37ZМетодичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Т. В. БоцянС. І. ПавловаВ. О. ІваненкоО.В. ДєнічеваВ. А. Фостолович2022-05-24T14:17:53Z2022-05-24T14:17:53Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34041Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/340412022-05-24T14:17:53ZМетодичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти "Економічний аналіз"В. О. Іваненко2022-01-12T14:46:29Z2022-02-14T15:23:21Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33598Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/335982022-01-12T14:46:29ZМетодичні рекомендації для підготовки та складання державного екзамену з управління та адмініструванняМетодичні рекомендації для підготовки та складання Державного екзамену з управління та адміністрування укладено відповідно до освітньо-професійної програми Менеджмент для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Методичні рекомендації складаються з таких структурних компонентів: підготовка до Державної атестації, проведення та зміст програми Державного екзамену з управління та адміністрування, перелік рекомендованих питань, структура екзаменаційного білету, порядок і критерії оцінювання та список рекомендованих джерел.К. М. КащукІ. В. Мосійчукmosiychuk_i@ukr.netВ. О. ІваненкоА. А. Ковпака2022-01-12T14:40:41Z2022-02-14T15:23:10Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33597Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/335972022-01-12T14:40:41ZМетодичні рекомендації для підготовки та складання комплексного кваліфікаційного екзамену з фахуМетодичні рекомендації для підготовки та складання Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху укладено відповідно до освітньо-професійної програми Менеджмент для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Методичні рекомендації складаються з таких структурних компонентів: підготовка до Державної атестації, проведення та зміст програми Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху, перелік рекомендованих питань, структура екзаменаційного білету, порядок і критерії оцінювання та список рекомендованих джерел.І. В. Мосійчукmosiychuk_i@ukr.netК. М. КащукВ. О. ІваненкоА. А. Ковпака2022-01-11T07:27:25Z2022-01-11T07:27:25Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33567Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/335672022-01-11T07:27:25ZАналітична оцінка якості сформованого пулу активів, що сек'юритизуються, як елемент маркетингової стратегіїОблік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах
інформаційного суспільства: Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-
практичної конференції, присвяченої 115-річчю «Київського національного
економічного університету імені Вадима Гетьмана»В. О. ІваненкоО. П. Бирицька2022-01-11T07:26:23Z2022-01-11T07:26:23Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33566Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/335662022-01-11T07:26:23ZОсобливості організації економічного аналізу маркетингової діяльності проєктним методомПроблеми та перспективи розвитку підприємництва: Матеріали ХV Міжнародної науково-практичної конференціїВ. О. ІваненкоІ. О. Клімова2022-01-11T07:26:02Z2022-01-11T07:26:02Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33565Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/335652022-01-11T07:26:02ZАналітичне забезпечення факторингових операційОбліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами
підприємства. Збірник тез. Всеукраїнська науково-практична інтернет-
конференція.В. О. Іваненко2021-12-10T08:54:18Z2021-12-10T08:54:18Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33479Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/334792021-12-10T08:54:18ZМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СТАТИСТИКА»В. О. Іваненко2021-12-10T08:53:42Z2021-12-10T08:53:42Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33478Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/334782021-12-10T08:53:42ZАутсорсинг маркетингового аналізуМатеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва «Становлення та розвиток маркетингу в Україні: від теорії до практики»В. О. Іваненко2021-09-22T11:08:30Z2021-09-22T11:18:04Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33219Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/332192021-09-22T11:08:30ZОцінка рівня інноваційності України світовою спільнотоюВ. О. ІваненкоД. В. Захарчук2021-09-20T13:34:26Z2021-09-20T13:34:26Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/331972021-09-20T13:34:26ZМетодика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарстваВ. О. Іваненко2021-09-20T10:12:00Z2021-09-20T10:20:37Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33193Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/331932021-09-20T10:12:00ZФінансове планування як основний інструмент ефективного управління підприємствомВ. О. Іваненко