Електронна бібліотека Житомирського державного університету: Ніяких умов. Результати впорядковані-Дата внесення. 2024-03-28T14:00:57ZEPrintshttp://eprints.zu.edu.ua/images/logo2.gifhttp://eprints.zu.edu.ua/2019-10-21T08:36:03Z2019-10-21T08:44:52Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/29932Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/299322019-10-21T08:36:03ZCriteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry collegeВ. І. ДуганецьЛ. В. Ткач2009-10-28T10:06:27Z2015-08-14T19:59:58Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/3131Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31312009-10-28T10:06:27ZПланування та вивчення технічних дисциплін студентами агроінженерного напряму з використанням організаційно практичних форм навчанняУ статті розглянуто методичні рекомендації щодо створення навчально-практичного комплексу з планування та вивчення технічних дисциплін студентами агроінженерного напряму та обґрунтовано основні методи комплексного підходу для закріплення ними отриманих теоретичних знань.В. І. Дуганець