Електронна бібліотека Житомирського державного університету: Ніяких умов. Результати впорядковані-Дата внесення. 2024-03-19T06:08:20ZEPrintshttp://eprints.zu.edu.ua/images/logo2.gifhttp://eprints.zu.edu.ua/2024-02-06T08:26:45Z2024-02-06T08:26:45Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38940Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/389402024-02-06T08:26:45ZОцінка конкурентоспроможності закладів рекреації Черкаської областіА. В. ПлужникІ. К. Нестерчук2024-01-03T08:52:06Z2024-01-03T08:52:06Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38628Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/386282024-01-03T08:52:06ZГеографія туризму та рекреації: сучасний стан, проблеми та перспективи розвиткуІ. К. НестерчукМ. В. Панфелюк2023-12-26T07:54:15Z2023-12-26T07:54:15Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38575Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/385752023-12-26T07:54:15ZТеоретичні засади формування економіки природокористування сталого середовищаО. М. ОвдіюкО. М. ВасиленкоІ. К. Нестерчук2023-10-03T14:30:35Z2023-10-03T14:30:35Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/380302023-10-03T14:30:35ZІсторичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму УкраїниС. П. ШевчикІ. К. Нестерчук2023-06-07T13:12:19Z2023-06-07T13:12:19Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37007Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/370072023-06-07T13:12:19ZОсобливості організації уроків географії в умовах дистанційного навчанняГ. КрастильоваІ. К. Нестерчук2023-05-31T07:49:48Z2023-05-31T07:49:48Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36940Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/369402023-05-31T07:49:48ZСоціально-економічне значення проєктів із активізації туристичної активності Закарпатської областіІ. К. Нестерчук2023-05-30T13:35:39Z2023-05-30T13:35:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36938Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/369382023-05-30T13:35:39ZОсобливості вивчення географії адміністративного району у закладах загальної середньої освіти (на прикладі Житомирського району Житомирської області)І. К. НестерчукК. М. Дем’янець2023-05-01T09:40:08Z2023-05-01T09:40:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36668Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/366682023-05-01T09:40:08ZГастрономічний туризм правобережного полісся України: теорія, методологія і практика дослідженьІ. К. Нестерчук2023-04-27T06:36:42Z2023-04-27T06:43:15Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36643Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/366432023-04-27T06:36:42ZГастрономічні тренди ДаніїІ. К. НестерчукЯ. О. Кучинська2023-04-17T13:20:55Z2023-09-25T07:39:06Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36588Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/365882023-04-17T13:20:55ZГастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика дослідженьІ. К. Нестерчук2023-04-03T07:57:19Z2023-04-06T08:02:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36505Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/365052023-04-03T07:57:19ZМетодичні рекомендації до лабораторних занять з освітньої компоненти "Географічна номенклатура"І. К. НестерчукВ. В. Тарасова2023-03-22T10:34:11Z2023-03-22T10:34:11Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36386Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/363862023-03-22T10:34:11ZГеографічні передумови розвитку екологічного (зеленого туризму) в межах Коростенського району Житомирської областіІ. К. НестерчукП. І. Кривець2023-03-22T10:33:41Z2023-03-22T10:33:41Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36385Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/363852023-03-22T10:33:41ZГеоекологічний стан Житомирської області та розроблення рекомендацій щодо збалансованого природокористуванняІ. К. НестерчукВ. В. Саволюк2023-01-03T14:28:33Z2023-01-03T14:28:33Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35760Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/357602023-01-03T14:28:33ZІнструктивно-методичні матеріали до практичних занять, самостійної роботи та індивідуальних завдань "Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність"В. В. ТарасоваІ. К. НестерчукІ. М. Ковалевська2023-01-03T14:27:39Z2023-01-03T14:27:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35758Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/357582023-01-03T14:27:39ZОснови організації наукових дослідженьв туризмі та академічна доброчесністьВ. В. ТарасоваІ. К. НестерчукІ. М. Ковалевська2022-11-09T14:56:16Z2022-11-09T14:56:16Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34687Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/346872022-11-09T14:56:16ZАналіз можливостей інтерактивних карт, створених на базі ГІС, для потреб туризму в УкраїніБ. Л. ШевчукІ. К. Нестерчук2022-11-07T07:10:17Z2022-11-07T07:10:17Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34672Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/346722022-11-07T07:10:17ZСпецифіка етнічних кухень правобережного полісся України: історико-географічні розвідкиІ. К. Нестерчук2022-08-27T11:08:56Z2022-08-27T11:08:56Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34422Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/344222022-08-27T11:08:56ZМетоди та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризмуІ. К. Нестерчук2022-08-27T11:08:30Z2022-08-27T11:08:30Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34421Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/344212022-08-27T11:08:30ZФормування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризмуІ. К. Нестерчук2022-05-16T08:35:41Z2022-05-16T08:38:02Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34007Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/340072022-05-16T08:35:41ZТехнологія готельної справиІ. К. НестерчукС. В. ТищенкоТ. М. ЧернишоваБ. Л. ШевчукА. С. Осіпчук2022-05-13T14:17:22Z2022-05-13T14:17:41Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34001Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/340012022-05-13T14:17:22ZГеографія туризму: Екологічний туризмВ. В. ТарасоваІ. К. НестерчукІ. М. КовалевськаО. С. Осіпчук2022-02-22T07:14:10Z2022-02-22T07:14:25Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33814Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/338142022-02-22T07:14:10ZГеоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвитокІ. К. Нестерчук2022-02-01T11:17:02Z2022-02-01T11:17:02Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33726Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337262022-02-01T11:17:02ZНаціональні туристичні організації: перевантаження після COVID-19І. К. Нестерчук2022-02-01T11:00:12Z2022-02-01T11:00:12Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33725Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337252022-02-01T11:00:12ZАктивність туристичних магнітів м. ЖитомирТ. М. ЧернешоваІ. К. НестерчукД. Г. Ніквашвілі2022-02-01T10:44:49Z2022-02-01T10:46:55Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337242022-02-01T10:44:49ZРозроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного
туризму Українського Правобережного ПоліссяІ. К. Нестерчук2022-02-01T10:35:08Z2022-02-01T10:35:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33721Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337212022-02-01T10:35:08ZReloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potentialІ. К. Нестерчук2022-02-01T09:04:52Z2022-02-01T09:04:52Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33715Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337152022-02-01T09:04:52ZРегіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся УкраїниІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:55:16Z2022-01-31T11:58:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33695Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336952022-01-31T11:55:16ZГастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини правобережного Полісся)І. К. Нестерчук2022-01-31T11:55:08Z2022-01-31T11:55:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33694Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336942022-01-31T11:55:08ZEthnic Loading of Food as a Sustainable Culture Component
in the Form of Physical-Geographical, Soil and Ethnographic
Zoning of the Right-Bank PolissiaІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:43:00Z2022-01-31T11:43:00Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33692Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336922022-01-31T11:43:00ZГастрономічно-туристичне районування: планування
та проектування туристично-рекреаційного просторуІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:29:27Z2022-01-31T11:33:43Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33690Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336902022-01-31T11:29:27ZГастрономічні події як драйвер розвитку малих містІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:29:14Z2022-01-31T11:31:19Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33689Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336892022-01-31T11:29:14ZОцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризмуІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:28:53Z2022-01-31T11:29:20Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33688Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336882022-01-31T11:28:53ZФормування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризміІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:16:50Z2022-01-31T11:23:56Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33687Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336872022-01-31T11:16:50ZСпеціалізація території як ключова ознака
гастрономічних туристичних продуктівІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:16:46Z2022-01-31T11:16:46Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336862022-01-31T11:16:46ZМетодологія розвитку індустрії гастрономічного туризму
на основі кластерного підходу
з врахуванням специфіки туристського продуктуІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:16:39Z2022-01-31T11:16:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33685Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336852022-01-31T11:16:39ZГастрономічна дистинація Правобережного Полісся
як комплексний концепт та ключовий елемент
туристичної системиІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:16:33Z2022-01-31T11:16:33Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33682Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336822022-01-31T11:16:33ZЛогіка виникнення та деякі соціокультурні характеристики становлення мережі гастрономічних
турів національних рестораційІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:15:21Z2022-01-31T11:15:21Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33681Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336812022-01-31T11:15:21ZТуристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся
для розвитку гастрономічного туризмуІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:15:10Z2022-01-31T11:15:10Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33680Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336802022-01-31T11:15:10ZГастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського ПоліссяІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:14:48Z2022-01-31T11:14:48Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33679Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336792022-01-31T11:14:48ZГастрономічний образ території Правобережного полісся в туристичному проектуванніІ. К. Нестерчук2022-01-31T11:14:39Z2022-01-31T11:14:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33678Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336782022-01-31T11:14:39ZПрикладне гастрономічне досьє правобережного ПоліссяІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:58:32Z2022-01-31T10:02:34Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33677Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336772022-01-31T09:58:32ZФізико-географічне районування правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризмуІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:49:38Z2022-01-31T09:55:18Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33676Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336762022-01-31T09:49:38ZАналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного ПоліссяІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:46:57Z2022-01-31T09:51:42Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33675Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336752022-01-31T09:46:57ZВідбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського ПоліссяІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:39:01Z2022-01-31T09:45:23Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33674Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336742022-01-31T09:39:01ZГастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептівІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:32:26Z2022-01-31T09:38:48Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33673Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336732022-01-31T09:32:26ZГастрономічний туризм: методична платформаІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:27:09Z2022-01-31T09:30:26Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336722022-01-31T09:27:09ZГастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практикиІ. К. Нестерчук2022-01-31T09:26:35Z2022-01-31T09:26:35Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/336712022-01-31T09:26:35ZСпецифіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструктІ. К. Нестерчук