Електронна бібліотека Житомирського державного університету: Ніяких умов. Результати впорядковані-Дата внесення. 2024-03-28T15:04:55ZEPrintshttp://eprints.zu.edu.ua/images/logo2.gifhttp://eprints.zu.edu.ua/2023-12-18T08:27:17Z2023-12-18T08:27:17Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38533Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/385332023-12-18T08:27:17ZУдосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесівВ. А. ФостоловичС. І. ПавловаЮ. А. Гуртовий2023-08-24T11:35:08Z2023-08-24T11:35:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37802Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/378022023-08-24T11:35:08ZОгляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесіС. І. Павлова2023-07-07T20:32:46Z2023-07-07T20:32:46Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37678Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/376782023-07-07T20:32:46ZШтучний інтелект у сфері гостинності: місце інтегрування, специфіка використання та вплив на доходи підприємстваВ. А. ФостоловичТ. В. БоцянС. І. ПавловаРуслан ФостоловичОлександр Гуртовий2023-06-26T13:42:38Z2023-06-26T13:43:28Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/375532023-06-26T13:42:38ZМетодичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесіВ. А. ФостоловичТ. В. БоцянС. І. Павлова2023-06-26T10:07:26Z2023-06-26T10:07:26Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37520Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/375202023-06-26T10:07:26ZМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка.
– 2023.С. І. ПавловаТ. В. БоцянВ. А. Фостолович2023-06-26T10:06:18Z2023-06-26T10:06:18Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37518Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/375182023-06-26T10:06:18ZМетодичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг)Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг) здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Укладач: Павлова С.І. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.С. І. Павлова2023-06-26T10:00:38Z2023-06-26T10:00:38Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37514Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/375142023-06-26T10:00:38ZМетодичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з
освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаМетодичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельноресторанна справа. : Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.С. І. ПавловаТ. В. Боцян2023-06-14T08:04:18Z2023-06-14T08:04:18Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37080Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/370802023-06-14T08:04:18ZНові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформаційВ. А. ФостоловичТ. В. БоцянС. І. Павлова2023-01-31T10:23:32Z2023-01-31T10:23:32Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35968Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/359682023-01-31T10:23:32ZМетодичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаС. І. ПавловаТ. В. Боцян2023-01-31T10:23:05Z2024-01-24T14:28:01Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/359672023-01-31T10:23:05ZМетодичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Т. В. БоцянС. І. ПавловаВ. А. ФостоловичВ. О. Іваненко2023-01-20T14:34:48Z2023-01-20T14:34:48Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35881Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/358812023-01-20T14:34:48ZОсобливості використання erp- і crm- систем для автоматизації управління підприємствомІ. В. СаухС. І. ПавловаА. А. Ковпака2022-11-17T10:44:39Z2022-11-17T10:44:39Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34722Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/347222022-11-17T10:44:39ZAssessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine ConditionsС. І. ПавловаТ. В. БоцянО.В. МілічукН. В. Омельчук2022-11-17T10:43:37Z2022-11-17T10:43:37Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/347212022-11-17T10:43:37ZМетодичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Т. В. БоцянС. І. ПавловаВ. О. ІваненкоО.В. ДєнічеваВ. А. Фостолович2022-06-16T11:25:55Z2022-06-16T11:25:55Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34135Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/341352022-06-16T11:25:55ZМетодичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаС. І. Павлова2022-06-16T11:25:29Z2022-06-16T11:25:29Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34134Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/341342022-06-16T11:25:29ZМетодичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з
Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаС. І. Павлова2022-04-17T14:06:32Z2022-04-17T14:06:32Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33896Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/338962022-04-17T14:06:32ZМетодичні рекомендації до написання курсової роботи з освітніх компонент: Логістика, Операційний менеджмент, Менеджмент продажів, Економіка і фінанси підприємстваК. М. КащукІ. В. Мосійчукmosiychuk_i@ukr.netС. І. ПавловаЛ. Д. Павловська2022-02-14T15:23:38Z2022-02-14T15:23:38Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33781Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/337812022-02-14T15:23:38ZСтатистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаОсвітня компонента «Статистика» займає важливе місце в системі загальної підготовки здобувача, позв'язуючи загальнонаукові і загальноосвітні компоненти з освітніми компонентами фахового спрямування.
Дані методичні вказівки будуть у нагоді здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» при підготовці до практичних занять, самостійному опануванні окремих тем курсу, виконанні лабораторних робіт з методів спостереження, аналізу та прогнозуванні розвитку соціально-економічних явищ, підготовці до поточного та підсумкового контролю.С. І. Павлова2021-10-05T20:42:49Z2021-11-05T12:34:12Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33254Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/332542021-10-05T20:42:49ZМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»С. І. ПавловаТ. В. БоцянВ. О. Лавренчук2021-10-05T20:42:16Z2021-11-05T12:34:08Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/332532021-10-05T20:42:16ZМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»С. І. ПавловаТ. В. БоцянВ. О. Лавренчук2021-10-05T20:41:51Z2021-11-05T12:28:12Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33252Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/332522021-10-05T20:41:51ZМетодичні рекомендації щодо проходження навчальної (ознайомчої) практики з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»С. І. ПавловаТ. В. БоцянВ. О. Лавренчук2020-09-23T18:22:38Z2020-09-23T18:22:38Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31534Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/315342020-09-23T18:22:38ZМетодичні вказівки з курсу "Статистика"Програма курсу, методичні вказівки та питання з фахового контролю для студентів спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання.С. І. ПавловаК. Є. Орлова2020-09-23T18:20:32Z2020-09-23T18:20:33Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31533Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/315332020-09-23T18:20:32ZМетодичні вказівки з курсу "Статистико-економічний аналіз"Методичні вказівки з курсу «Статистико-економічний аналіз» для проведення практичних занять та організації самостійної роботи студенів спеціальностей 051 «Економіка»С. І. ПавловаА. В. Оверчук2020-09-23T18:19:56Z2020-09-23T18:19:56Zhttp://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31532Цей елемент знаходиться в архіві з URL: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/315322020-09-23T18:19:56ZМетодичні рекомендації для проведення практичних (семінарських) занять, підготовки курсової роботи та самостійної роботи з дисципліни "Проектний аналіз"Методичні рекомендації для проведення практичних
(семінарських) занять, підготовки курсової роботи та самостійної роботи для
студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 051 «Економіка»С. І. Павлова