Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області

Кащук, К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. с. 208-210.

[img]
Перегляд
Text
Download (201kB) | Перегляд

Опис

Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата внесення: 27 Лип 2014 10:21
Останні зміни: 15 Серп 2015 07:22
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11931

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу