Конкурентоспроможність продукції та резерви її підвищення (на матepіалах ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №11)

Семенюк, Я. Д. (2016) Конкурентоспроможність продукції та резерви її підвищення (на матepіалах ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №11). ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (222kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: H Соціальні науки > HG Фінанси
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата внесення: 02 Черв 2016 12:50
Останні зміни: 02 Черв 2016 12:54
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/21224

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу