Ознакова зона англійських назв страв

Курушкіна, Т. М. (2010) Ознакова зона англійських назв страв. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (51). с. 198-200.

[img]
Перегляд
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (132kB) | Перегляд

Опис

Стаття відбиває результати ономасіологічного аналізу кулінаронімів в англійській мові. Ознакова зона кулінаронімів є представленою простими ознаками, що найчастіше виражаються іменниками та прикметниками. Ономасіологічна структура кулінароніма включає різні лексичні класи ознак (посуд, спосіб приготування, колір, фізичні властивості, локатив, темпоратив та ін.). Найбільш частотними виступають локативні, темпоральні ознаки та ознаки, що вказують на спосіб приготування та продукт, з якого готується страва.

Тип елементу : Стаття
Теми: P Мова та література > PE Англійська мова
Користувач, що депонує: Л. А. Лупаренко
Дата внесення: 21 Черв 2010 08:48
Останні зміни: 14 Серп 2015 21:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/4232

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу