Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод")

Косаківська, Л. В. (2017) Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод"). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
pdf
Download (358kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата внесення: 13 Черв 2017 12:43
Останні зміни: 13 Черв 2017 12:46
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25001

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу