Удосконалення рецептури парфумерної продукції

Порхун, Л. В., Авдєєва, О. Ю. (2022) Удосконалення рецептури парфумерної продукції. In: XХIІI Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Сучасні проблеми хімії", 18-20 травня 2022 року, Київ.

[img]
Перегляд
Text
Download (265kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: викладач Микола / М.В. Чайка
Дата внесення: 15 Черв 2022 21:26
Останні зміни: 15 Черв 2022 21:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34119

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу