Аналіз конкурентоспроможності підприємства й основні напрями її підвищення (на матеріалах ТДВ «Житомирські ласощі»)

Омельчук В. П. (2016) Аналіз конкурентоспроможності підприємства й основні напрями її підвищення (на матеріалах ТДВ «Житомирські ласощі»). ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Preview
Текст
Download (217kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > HG Фінанси
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 06 Черв 2016 09:47
Оновлення: 06 Черв 2016 09:55
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/21271

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу