Культурологічна компетентність як домінантна складова у системі професійних компетентностей майбутніх офіцерів

Осадчук, Н. П. (2017) Культурологічна компетентність як домінантна складова у системі професійних компетентностей майбутніх офіцерів. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (3 (89)). с. 129-134. ISSN 2076-6173

[img]
Перегляд
Text
Download (367kB) | Перегляд

Опис

У статті на основі теоретичного аналізу проблемного поля дослідження розглянуто та проаналізовано основні проблеми культурологічної підготовки майбутніх офіцерів. Результати представлені у двох частинах. У першій частині висвітлено процес впровадження компетентнісного підходу та підкреслено значення культурологічної компетентності у процесі підготовки курсантів до майбутньої професійної діяльності, а також проведено аналіз культурологічної компетентності майбутніх офіцерів у сучасній системі вищої військової освіти в умовах активної фази реформування Збройних сил України. У другій частині встановлено основні суперечності та недоліки культурологічної освіти майбутніх офіцерів, що потребує особливої уваги та розробки акмеологічної моделі культурологічної підготовки майбутнього військового фахівця для досягнення ним найвищого рівня професійного розвитку.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: компетентнісний підхід, культурологічна компетентність, проблеми культурологічної підготовки, майбутні офіцери.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 14 Вер 2017 11:24
Останні зміни: 14 Вер 2017 11:31
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25348

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу