Методичні матеріали до самостійної та індивідуальної роботи студентів із дисципліни «Комунікативний практикум (англійська мова)»

Сніховська, І. Е., Войналович, Л. П. (2020) Методичні матеріали до самостійної та індивідуальної роботи студентів із дисципліни «Комунікативний практикум (англійська мова)». [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (1MB) | Перегляд

Опис

Навчальне видання укладено відповідно до чинної програми із дисципліни «Комунікативний практикум (англійська мова)», для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка, які навчаються за освітньою програмою «Середня освіта (Мова і література (німецька та англійська))» другого (магістерського) рівня. Посібник містить методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи студентів, зокрема під час вивчення дисципліни у дистанційному форматі. Запропоновано передтекстові і післятекстові вправи, тестові завдання для самоконтролю, зразки підсумкової модульної контрольної роботи, теми для індивідуальних проєктів.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Теми: P Мова та література > PE Англійська мова
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра англійської мови та прикладної лінгвістики
Користувач, що депонує: irena snikhovska
Дата внесення: 08 Вер 2020 20:40
Останні зміни: 27 Вер 2020 21:08
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31448

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу