Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Лавренчук, В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (475kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 05 Жов 2021 20:42
Останні зміни: 05 Лист 2021 12:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу