Використання методу рефракції для визначення концентрації цукрів у напоях

Басюк, В. О., Камінський, О. М., Чайка, М. В. (2022) Використання методу рефракції для визначення концентрації цукрів у напоях. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (222kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач, що депонує: Лаборант Anastasiia Afanasieva
Дата внесення: 01 Груд 2022 11:12
Останні зміни: 01 Груд 2022 11:12
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34997

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу