Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів

Фостолович В. А., Павлова С. І., Гуртовий Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство. № 56. ISSN 2524-0072.

[thumbnail of Фостолович_Павлова_Гуртовий.pdf]
Preview
Текст
Фостолович_Павлова_Гуртовий.pdf

Завантажити (290kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 18 Груд 2023 08:27
Оновлення: 18 Груд 2023 08:27
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38533
ДСТУ 8302:2015: Фостолович В. А., Павлова С. І., Гуртовий Ю. А. Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство. 2023. № 56.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу