Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
|
Текст
Download (605kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 23 Вер 2024 10:59 |
Оновлення: | 10 Січ 2025 08:02 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41226 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |