Харчишина, О. В. (2011) СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. In: Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи: V міжнар. наук.-практ. конф., 2–3 червня 2011 р., Київський інститут бізнесу і технологій, Житомирська філія. – Житомир.
|
Text
Download (213kB) | Перегляд |
Опис
Проведений організаційно-економічний аналіз харчової промисловості України.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 26 Лист 2012 13:36 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8453 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |