Ресурси де є Автор Макаренко Є. В.

перехід на Верхній рівень
Виберіть формат: [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Стаття
Кількість ресурсів: 2.

Стаття

Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 175–177.

Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 174–175.

Цей список був створений Mon Jun 23 15:40:35 2025 EEST.