Ресурси де є Автор Пір А. О.

перехід на Верхній рівень
Виберіть формат: [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 3.

Стаття

Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. С. 11–12.

Доповідь на конференції або симпозіумі

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. In: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму», 16-17 квітня 2025 р., Хмельницький.

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Економічні питання управління якістю туристичних послуг. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди «Географія та туризм», 12 березня 2025 р., Харків.

Цей список був створений Mon Jun 23 16:25:39 2025 EEST.