![]() | перехід на Верхній рівень |
Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. С. 11–12.
Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. In: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму», 16-17 квітня 2025 р., Хмельницький.
Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Економічні питання управління якістю туристичних послуг. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди «Географія та туризм», 12 березня 2025 р., Харків.