Ресурси де є Автор Рахметов Д. Б.

перехід на Верхній рівень
Виберіть формат: [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 2.

Рахметов Д. Б., Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Рахметова С. О., Грищук Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.

Ковтун-Водяницька С. М., Рахметов Д. Б., Костецька К. В. (2024) Новітні аспекти властивостей меду та насіння Nigella L. (Ranunculaceae) як функціональних продуктів і лікувальних засобів для людини. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.

Цей список був створений Mon Jun 23 18:37:04 2025 EEST.