Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus)

Горшкова Л. М., Максимова О. С. (2014) Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. С. 38–40.

[img]
Preview
Текст
Download (368kB) | Preview

Анотація

Збір дикорослих грибів з кожним роком знижується, так як на умови їх зростання несприятливо впливають нерегульоване відвідування населенням рекреаційних лісів, неправильний збір грибів, розпушування підстилки, витоптування ґрунту, зростаюче забруднення навколишнього середовища. У зв’язку зі зменшенням фізичних навантажень людини вимоги до калорійності продуктів харчування стали в даний час меншими. Гриби. Володіючи високим вмістом білків, вітамінів, екстрактивних і мінеральних речовин, є цінним продуктом і відповідають сучасним вимогам калорійності харчування.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: Ем-технології,гриби, білки, вітаміни, мінеральні речовини, калорійность харчування.
Класифікатор: Q Наука > QK Ботаніка
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: Ганна Федорович
Дата подачі: 10 Квіт 2014 05:48
Оновлення: 15 Серп 2015 06:13
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10987

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу