Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus)

Горшкова, Л. М. and Максимова, О. С. (2014) Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 38-40.

[img]
Preview
Text
Download (368kB) | Preview

Abstract

Збір дикорослих грибів з кожним роком знижується, так як на умови їх зростання несприятливо впливають нерегульоване відвідування населенням рекреаційних лісів, неправильний збір грибів, розпушування підстилки, витоптування ґрунту, зростаюче забруднення навколишнього середовища. У зв’язку зі зменшенням фізичних навантажень людини вимоги до калорійності продуктів харчування стали в даний час меншими. Гриби. Володіючи високим вмістом білків, вітамінів, екстрактивних і мінеральних речовин, є цінним продуктом і відповідають сучасним вимогам калорійності харчування.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Ем-технології,гриби, білки, вітаміни, мінеральні речовини, калорійность харчування.
Subjects: Q Science > QK Botany
Divisions: Faculty of Natural Sciences > Department of Botany, Biological Resources and Conservation of Biological Diversity
Depositing User: лаборант Віта Павлівна Нехрещенюк
Date Deposited: 10 Apr 2014 05:48
Last Modified: 15 Aug 2015 06:13
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10987

Actions (login required)

View Item View Item