Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області

Кащук К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. С. 208–210.

[img]
Preview
Текст
Download (201kB) | Preview

Анотація

Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 27 Лип 2014 10:21
Оновлення: 15 Серп 2015 07:22
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11931

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу