Кащук, К. М.
(2013)
Перспективи провайдингу органічної продукції
сільськогосподарських підприємств Житомирської області.
Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф..
с. 208-210.
Опис
Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості
сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні
передумови широкого впровадження як радикальних, так і
поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій,
які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються
фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками
окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.
Actions (login required)
![Перегляд елементу Перегляд елементу](/style/images/action_view.png) |
Перегляд елементу |