Кащук К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. С. 208–210.
Preview
22.pdf
Завантажити (201kB) | Preview
Анотація
Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості
сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні
передумови широкого впровадження як радикальних, так і
поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій,
які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються
фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками
окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Дата подачі: | 27 Лип 2014 10:21 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 07:22 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11931 |