Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області

Кащук К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. С. 208–210.

[thumbnail of 22.pdf]
Preview
Текст
22.pdf

Завантажити (201kB) | Preview

Анотація

Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості
сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні
передумови широкого впровадження як радикальних, так і
поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій,
які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються
фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками
окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 27 Лип 2014 10:21
Оновлення: 15 Серп 2015 07:22
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11931

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу