Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області

Кащук, К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. pp. 208-210.

[img]
Preview
Text
Download (201kB) | Preview

Abstract

Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів.

Item Type: Article
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Date Deposited: 27 Jul 2014 10:21
Last Modified: 15 Aug 2015 07:22
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11931

Actions (login required)

View Item View Item