Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, с. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2
|
Text
Download (529kB) | Перегляд |
Опис
Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.
Тип елементу : | Розділ книги |
---|---|
Ключові слова: | інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості |
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 13 Жов 2014 09:04 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 08:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13040 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |