Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості

Вікарчук О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, С. 289–307. ISBN 978-966-683-408-2

[thumbnail of Вікарчук_О.І_2014.pdf]
Preview
Текст
Вікарчук_О.І_2014.pdf

Завантажити (529kB) | Preview

Анотація

Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.

Тип ресурсу: Розділ книги
Ключові слова: інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 13 Жовт 2014 09:04
Оновлення: 15 Серп 2015 08:43
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13040

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу