Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). с. 232-236.

[img]
Перегляд
Text
Download (157kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління
Користувач, що депонує: професор Олена Євгеніївна Антонова
Дата внесення: 14 Лип 2015 23:06
Останні зміни: 14 Лип 2015 23:06
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18172

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу