Мельник О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). С. 232–236.
|
Текст
Download (157kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта |
Відділи: | Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління |
Користувач: | професор Олена Євгеніївна Антонова |
Дата подачі: | 14 Лип 2015 23:06 |
Оновлення: | 14 Лип 2015 23:06 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18172 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |