Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). с. 232-236.
|
Text
Download (157kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта |
Підрозділи: | Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління |
Користувач, що депонує: | професор Олена Євгеніївна Антонова |
Дата внесення: | 14 Лип 2015 23:06 |
Останні зміни: | 14 Лип 2015 23:06 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18172 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |