Мельник, О. Ф.
(2015)
Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної
компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції.
Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)).
с. 138-142.
ISSN 2076-6173
Опис
У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування
особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної
компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз
понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна
компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів
виробництва харчової продукції''.
Тип елементу : |
Стаття
|
Ключові слова: |
розвиток, формування, виховання, компетенція, компетентність, професійна
компетентність, формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва
харчової продукції. |
Теми: |
L Освіта > LB Теорія і практика освіти |
Користувач, що депонує: |
Руслана Іщук
|
Дата внесення: |
25 Лют 2016 10:23 |
Останні зміни: |
25 Лют 2016 10:26 |
URI: |
http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20446 |
Actions (login required)
|
Перегляд елементу |