Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Мельник О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). С. 138–142. ISSN 2076-6173.

[thumbnail of 138-142.pdf]
Preview
Текст
138-142.pdf

Завантажити (253kB) | Preview

Анотація

У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування
особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної
компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз
понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна
компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів
виробництва харчової продукції''.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: розвиток, формування, виховання, компетенція, компетентність, професійна компетентність, формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції.
Класифікатор: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач: Користувачі 2944 не знайдено.
Дата подачі: 25 Лют 2016 10:23
Оновлення: 25 Лют 2016 10:26
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20446

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу