Термодинамічний аналіз денатурації гемоглобіну у присутності оксиетильованого похідного гліцерину зі ступенем полімеризації n=5 після охолодження до -196°C

Говорова Ю. С., Зінченко О. В., Боброва О. М., Компанієць А. М. (2017) Термодинамічний аналіз денатурації гемоглобіну у присутності оксиетильованого похідного гліцерину зі ступенем полімеризації n=5 після охолодження до -196°C. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 258–259.

[img]
Preview
Текст
Download (348kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: А. А. Гирина
Дата подачі: 06 Черв 2017 12:42
Оновлення: 06 Черв 2017 12:42
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24876

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу