Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод")

Косаківська Л. В. (2017) Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод"). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.

[img]
Preview
pdf
Download (358kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 13 Черв 2017 12:43
Оновлення: 13 Черв 2017 12:46
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25001

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу