Косаківська Л. В. (2017) Стан та шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції (на матеріалах ТОВ "Андрушiвський маслосирзавод"). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.
Preview
Косаківська.PDF
Завантажити (358kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Наталія Юріївна Бальчук |
| Дата подачі: | 13 Черв 2017 15:43 |
| Оновлення: | 13 Черв 2017 15:46 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25001 |


